Chestionare auto categoria C

scris în urmă cu 5 ani, modificat în urmă cu 5 ani


Chestionare auto categoria C

CursuriAuto.ro vă pune la dispoziţie chestionare auto pentru categoria C, generate aleator din mii de întrebări din legislaţia rutieră, primul ajutor şi mecanică. Aceleaşi caracteristici esenţiale din examenul auto de la Poliţie, le veţi regăsi şi în chestionarele auto categoria C, adică timpul de rezolvare vă este limitat la maxim 30 de minute şi promovarea testului auto o veţi obţine la minim 22 de răspunsuri corecte.

Vezi detalii chestionare auto

categoria auto C Categoria C

1. Autovehiculul, altul decât cel din categoria auto D, a cărui masă totală maximă autorizată este mai mare de 3.500 kg.

2. Ansamblul format dintr-un autovehicul din categoria C şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg.

categoria auto C1 Categoria C1

Autovehiculul, altul decât cel din categoria D, a cărui masă totală maximă autorizată este de peste 3.500 kg, dar nu mai mare de 7.500 kg. Autovehiculului din această categorie auto, i se poate ataşa o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată nu depăşeşte 750 kg.

categoria auto CE Categoria CE

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria auto C şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată este mai mare de 750 kg.

categoria auto C1E Categoria C1E

Ansamblul de vehicule constând dintr-un autovehicul trăgător din categoria auto C1 şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată este mai mare de 750 kg, cu condiţia ca masa totală maximă autorizată a ansamblului să nu depăşească 12.000 kg, iar masa totală maximă autorizată a remorcii să nu depăşească masa proprie a autovehiculului trăgător.

Vezi detalii chestionare auto


Comentarii

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...