Scoli de soferi :: Sibiu :: Scoala de soferi AMSO
Scoala de soferi AMSO

Scoala de soferi AMSO, SIBIU, Sibiu

Scurt istoric
Infiintata in 1990 ca microintreprindere si transformata in 1991 in societate comerciala, scoala de Soferi Amso si-a inceput activitatea cu 2 autoturisme Dacia, ajungand ca in momentul de fata sa detina 31 de vehicule parcul auto incluzand Daewoo Matiz si Cielo, Opel, Ford, Dacia Solenza si Logan, VW Polo, Chevrolet, Nissan (jeep), autobuz Neoplan, camioane, ATV si putand pregati cursanti pentru obtinerea permisului de conducere al autovehiculelor pentru categoriile A1, A, Moped, B1, B, BE, C, CE, D, DE. In anul 2003 Amso s-a extins deschizand un punct de lucru la Medias.
Promovabiliatatea cursantilor scolii Amso este in medie 60-70% la prima examinare si aproximativ 85% la a doua examinare, o garantie a calitatii serviciilor oferite.
Dotari scoala de soferi Sibiu
1. Sala de legislatie rutiera in suprafata de 150mp pentru o capacitate de 30 de cursanti pe grupa, dotata cu panouri cu indicatoare, panouri aditionale, panouri cu marceje, panouri cu semnalele agentului de circulatie, autovehicule in miniatura, macheta de retea stradala, trusa sanitara, carte de prim ajutor, semafoare, retroproiector, aparatura video cu monitor, televizor, videoproiector.
2. Cabinet de cunoastere a autovehiculului 50mp pentru 10 cursanti pe grupa, dotata cu planse cu ansamble, subansambluri si scheme de motor, mecanism motor, mecanism distributie, instalatie de alimentare a motorului cu aprindere prin scanteie (MAS) si a motorului cu aprindere prin comprimare (MAC), instalatie de aprindere, instalatie de racire, instalatie de ungere, Transmisia autovehiculului: ambreiaj, cutie de viteze, transmisie longitudinala, punti spate si fata, sistem de directie, sistem de franare, sistem de rulare, suspensia autovehiculului, echipament electric Poligon auto pentru categoria A si subcategoria A1 Aparate audio video: retroproiector, aparatura video cu monitor, CD-uri tematice pentru pregatirea teoretica in "cunoasterea autovehiculului", camera video, material didactic.
3. Parc auto: pentru instruirea practica in conducerea auto a persoanelor, in vederea obtinerii permisului de conducere a autovehiculelor, scoala de soferi Amso detine 21 de autoturisme, 1 autocar, 2 autocamioane, 4 remorci, 2 motociclete si 1 motociclu. Autovehiculele sunt agreate si dotate conform prezentelor norme: inspectia tehnica periodica, asigurare pentru daune cauzate tertilor si persoanelor aflate in interiorul acestora.
4. Cabinete medicale pentru obtinerea fisei de consultatii medicale pentru conducatorii de autovehicule. Cabinet boli interne, chirurgie-ortopedie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, medic generalist.
5. Poligon auto pentru categoria A si subcategoria A1, spatiu pentru parcare autoturisme firma, parcare pentru autocamioane, remorci, autocar si autoturisme.
Dotari scoala de soferi Medias
In sediul de la Medias scoala Amso dispune de 3 sali pentru cursurile teoretice avand o capacitate de 60 de locuri, dotate cu planse retroproiector, planse expuse pentru legislatie si mecanica, machete pentru mecanica, aparatura video.

Adresa (sediu) Scoala de soferi AMSO: Str. Badea Cartan, Nr. 1, SIBIU, Sibiu
Telefon: 0269/242666
Website: http://www.amso.ro/

Preţuri / tarife actualizate la Scoala de soferi AMSO

Categorii Pret Plata in rate Info
0.00 RON


Alte informaţii şi condiţii de înscriere la Scoala de soferi AMSO:

Pentru a afla tarifele Scolii de Soferi Amso va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon din sectiunea contact

Sedii / puncte de lucru Scoala de soferi AMSO

Adresa Program Contact
Sibiu, str. Badea Cartan nr.1 0269 242 666 0722 211 610
Aprecieri ( Nota 0.00 din 5 ) 0 voturi Părerea ta
Eşti sau ai fost înscris la această şcoală de şoferi? Ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...