Scoli de soferi :: Mures :: Scoala de soferi Auto Muresan
Scoala de soferi Auto Muresan

Scoala de soferi Auto Muresan , TARGU MURES, Mures

S.C.ROLIMAAN.COM.S.R.L.- societate comerciala cu capital integral privat inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J26/683/1995.Activitatea principala desfasurata a fost din 1995 si pana in prezent scoala de pilotaj(scoala de soferi).

Sediul SC.ROLIMAAN.COM SRL. este B-dul Pandurilor nr.85-Tg.Mures, iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru situat pe str.Libertatii nr.110(vis-a-vis cu primul bloc de 10 etaje)

Cu o experienta de peste 13 ani in domeniu si peste 10.000 de absolventi SC.ROLIMAAN.COM.SRL prin WWW.SCOALA-MURESAN.RO va ofera servicii la standarde europene privind pregatirea in vederea obtinerii permisului de conducere categoriile A1, A, B, C, CE, D.

S.C.ROLIMAAN.COM.SRL. va pune la dispozitie personal calificat in domeniul auto: instructori auto, profesor legislatie rutiera, profesor mecanica, psiholog, medic prim ajutor.
De asemenea va punem la dispozitie 2 laboratoare specializate de legislatie rutiera si de mecanica pentru un studiu mai aprofundat atat practic cat si teoretic in vederea sustinerii examenului pentru obtinerea permisului de conducere.
Testarea psihologica se face in laboratorul psihologic.

Autovehiculele aflate in dotarea SC.ROLIMAAN.COM.SRL vin in completarea ideii de performanta, de calitate si de siguranta in domeniu, atribute pe care intreg colectivul si le insuseste si doreste sa le impartaseasca viitorilor conducatori auto.Amintim asadar numai cateva dintre modelele pe care le punem la dispozitia cursantilor: autocamion Mercedes-Benz 2628, autobus MAN EL 202, autoturisme Mercedes-Benz, VW Golf IV, VW Golf V, Toyota Yaris,Dacia Logan Diesel/Benzina...

Siguranta rutiera a fost inca de la inceput una dintre preocuparile noastre de baza. De aceea venim in intampinarea cursantilor prin punerea la dispozitia acestora a suportului de curs necesar, acesta cuprinzand elemente fundamentale in domeniul circulatiei rutiere, conduitei preventive si a primului ajutor.

Prin investitiile realizate, si prin eforturile de aliniere la standardele Uniunii Europene in domeniu, SC.ROLIMAAN.COM.SRL. a reusit sa creeze o unitate de invatamant cu adevarat europeana atat din punct de vedere al dotarilor cat si din punct de vedere al performantelor si al “climatului” relatiei profesor-cursant. Am urmarit permanent imbunatatirea relatiilor de colaborare intre colectivul scolii si cursanti pentru a oferi servicii de cea mai inalta calitate si pentru a face fata celor mai exigente asteptari.

SC.ROLIMAAN.COM.SRL. prin WWW.SCOALA-MURESAN.RO va asteapta pentru inscriere de Luni pana Vineri intre orele 9-17 la punctul de lucru situat pe strada Libertatii Nr.110(vis-à-vis cu primul bloc de 10 etaje)Va asteptam!

Adresa (sediu) Scoala de soferi Auto Muresan : Str.Libertatii nr. 110, TARGU MURES, Mures
Telefon: 0744.788.238
Website: http://www.scoala-muresan.ro

Preţuri / tarife actualizate la Scoala de soferi Auto Muresan

Categorii Pret Plata in rate Info

Scoala de soferi Auto Muresan încă nu are configurat nici un tarif.Alte informaţii şi condiţii de înscriere la Scoala de soferi Auto Muresan :

Sedii / puncte de lucru Scoala de soferi Auto Muresan

Adresa Program Contact
Str.Libertatii nr. 110 Luni pana Vineri intre orele 9-17 0744.788.238 0744.278.870 0265.323.804
Aprecieri ( Nota 0.00 din 5 ) 0 voturi Părerea ta
Eşti sau ai fost înscris la această şcoală de şoferi? Ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...