Scoli de soferi :: Bacau :: Scoala de soferi Davnic Impex
Scoala de soferi Davnic Impex

Scoala de soferi Davnic Impex, BACAU, Bacau

Printr-o școlarizare de o calitate ireproșabilă, prin flexibilitate și eficiență, cu instructori experimentați și responsabili, la un preț competitiv, fără costuri ascunse, vă garantăm "Cel mai sigur drum către permisul de conducere" Dovada- 80% grad de promovabilitate de la primul examen!

Gradul de promovabilitate mult peste media pe țara este asigurat de 3 elemente fundamentale:

Instructorii: Sunt persoane cu experiență semnificativă în domeniu (10-25 ani), cu foarte multă răbdare, adaptate la necesitățile fiecărui cursant. Nu va fi niciodată obosit, blazat sau plictisit. Nu va aștepta cu nerăbdare sfîrșitul orei și va respecta orarul stabilit. Nu-și va rezolva probleme personale în timpul orei dvs. Va cîntări cu atenție abilitățile dvs și va insista pe aspectele care vă creează dificultăți...

Flexibilitatea: Se vor stabili de comun acord orarul în funcție de programul cursantului,locul din care acesta va fi luat și în care va fi lăsat de mașina școlii la terminarea orelor. Vă puteți permite astfel să vă programați ședința la sfarșitul serviciului , iar la terminarea acesteia să ajungeți la destinația dorită.

Eficiența: Timpul alocat orelor de legislație sau conducere auto va fi folosit la maximum. Nu veți fi plictisit cu noțiuni inutile, repetate la nesfîrșit. Instructorul ,respectiv profesorul de legislație ,aplică metode pedagogice în funcție de capacitatea de învățare și aptitudinile fiecăruia. În final elevul va dobîndi cunoștintele teoretice și își va forma deprinderile practice necesare conducerii autovehiculului.

Adresa (sediu) Scoala de soferi Davnic Impex: Str. Costin Miron, Nr. 75, BACAU, Bacau
Telefon: 0234/581980
Website: http://davnic.ro/

Preţuri / tarife actualizate la Scoala de soferi Davnic Impex

Categorii Pret Plata in rate Info
Categoria B 700.00 RON da (contravaloarea a 30 ore conducere), iar cursurile de legislație (24 ore), de prim ajutor (2 ore) și de mecanică (2 ore) costă împreună 100 lei. De remarcat faptul că atât ora de curs practic, cat și teoretic sunt ore pedagogice (de 50 minute) la care se adaugă în medie 10 minute necesare pentru pregătirea elevului.


Alte informaţii şi condiţii de înscriere la Scoala de soferi Davnic Impex:

Costurile: Va garantăm cel mai bun raport preț/performanță fără costuri ascunse ! Prețul este negociabil în funcție de aptitudini și de posibilitățile de plată. La cerere se acceptă și plata în rate.

La fiecare pas veți fi asistat, sfătuit, îndrumat de colaboratorii noștri gratuit. Astfel, în afară costurilor deja specificate, nu se vor mai încasa alte sume. Excepție fac taxele către autorități care sunt foarte clar specificate în meniul UTILE și va vor fi explicate de către personalul școlii.

Sedii / puncte de lucru Scoala de soferi Davnic Impex

Adresa Program Contact
Str. Miron Costin, nr. 75, bl. 75, sc. A, Parter, ap. 2 zilnic 08.00-16.00;
simbata 08.00-12.00
0745.931121
Aprecieri ( Nota 0.00 din 5 ) 0 voturi Părerea ta
Eşti sau ai fost înscris la această şcoală de şoferi? Ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...