Scoli de soferi :: Dolj :: Scoala de soferi Florita
Scoala de soferi Florita

Scoala de soferi Florita, CRAIOVA, Dolj

Va multumim ca ati accesat pagina noastra. Cu speranta ca veti gasi informatiile de care aveti nevoie, va asteptam sa ne contactati în calitate de viitori cursanti. Scoala de soferi Florita Craiova a fost infiintata in anul 1995, venind cu idei inovatoare in domeniul scolilor de soferi.
Scoala de Soferi Craiova Florita va ofera o reducere in luna iunie. Scoala de soferi craiova "FLORITA" ofera scolarizare pentru categoriile de autovehicule B, atat prin parcul de automobile cat si salile de curs in care se insusesc cunostintele teoretice de legislatie auto. Inca de la infiintare Scoala de soferi craiova FLORITA a reprezentat o baza solida pentru cei care doresc sa obtina permisul de conducere. Acest lucru reflectandu - se in primul rand prin gradul de promovabilitate al cursantilor.
Inca de la infintarea sa, calitatea fiind factorul principal care a dus in decursul anilor la pozitionarea pe locuri fruntase in top scoli de soferi Craiova... Scoala de soferi Florita Craiova dispune de o sala de legislatie rutiera, dotata cu calculatoare ce contin softuri cu intrebari identice cu cele de la examenul auto, aer conditionat, planse si materiale didactice .
Doriti sa obtineti permis de conducere, vreti ca de acum inainte sa conduceti si sa nu mai fiti condusi? Cautati o scoala de soferi craiova si un instructor care sa va ajute in acest sens intr-un mod placut si eficient? Sunteti in cautarea unei scoli de soferi craiova sau a unui instructor autorizat in orasul dumneavoastra si nu stiti unde sa-l gasiti?
Scopul scoli de soferi este de a oferi servicii de cea mai inalta calitate, astfel incat cursantii sa fie foarte bine pregatiti, atat teoretic cat si practic, sa poata obtine permisul de conducere si sa conduca fara emotii intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat.
Scoala de soferi Florita este situata in top scoli de soferi craiova, scoala de soferi craiova fiind una dintre cele mai ieftine scoli de soferi din dolj si cu un personal foarte bine pregatit, pentru a va ajuta in obtinerea permisului de conducere.
Instructorii scoli de soferi Craiova Florita isi desfasoara activitatea pe baza unei programe scolare bine fundamentata, conceputa pentru asimilarea corecta si completa a cunostiintelor si deprinderilor necesare conducerii. Instructorii scoli de soferi Florita Craiova sunt rabdatori si, posedand o buna cunoastere a psihicului uman, o sa te ajute sa inveti intr-o atmosfera relaxanta sa conduci si sa te comporti ca un profesionist atunci cand esti la volan.
Permis auto - Scoala de soferi craiova - Florita te instruieste in vederea obtinerii permisului de conducere categoria B. Si tu poti deveni sofer cu adevarat urmand cursurile oferite de o scoala de soferi profesionista. A gasi o scoala de soferi CRAIOVA este usor, a alege este un pic mai greu, dorinta ta fiind servicii de calitate la preturi mici.


» Sustinerea examenului de conducere pe masina pe care cursantul a efectuat orele de conducere.

» Doar la scoala de soferi Florita Craiova programarea orelor de conducere se va face de comun acord cu instructorul in functie de programul cursantului. In limita posibilitatilor inceperea si sfirsitul orelor de conducere se vor face in locurile preferate de cursant.
Durata minima a cursului este 35 zile, si poate fi inceput, cel devreme, la vârsta de 17 ani si 9 luni. La scoala de soferi Florita pretul cursului se poate si in achita in rate.

Adresa (sediu) Scoala de soferi Florita: Cart. Brazda Lui Novac, Bl. K14, Intr. 1, Apt. 10, CRAIOVA, Dolj
Telefon: 0251/417440
Website: http://www.scoalaflorita.ro/

Preţuri / tarife actualizate la Scoala de soferi Florita

Categorii Pret Plata in rate Info
Categoria B 600.00 RON DACIA 1310 FORD KA
Categoria B 650.00 RON DACIA LOGAN
Categoria B 700.00 RON PEUGEOT 206 RENAULT MEGANE RENAULT CLIO OPEL ASTRA
Moped 150.00 RON


Alte informaţii şi condiţii de înscriere la Scoala de soferi Florita:

Cursul pentru obţinerea permisului auto categoria B durează cel puţin 5 săptamâni, timp în care se efectuează 20 ore de pregătire teoretică şi 30 ore de pregătire practică (conducere auto) Pregătirea teoretică o precede pe cea practică.

Sedii / puncte de lucru Scoala de soferi Florita

Adresa Program Contact
Strada Nicolae Titulescu Nr. 110 (Calea Severinului complex geamuri vis-a-vis de Bila) Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 13:00.
0763.661.494; 0722.708.366; 0251.417.440;
Aprecieri ( Nota 0.00 din 5 ) 0 voturi Părerea ta
Eşti sau ai fost înscris la această şcoală de şoferi? Ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...