Indicatoare de avertizare explicate

63646 vizionari | lecţia următoare | Inregistrare

Acest episod contine o prezentare in detaliu a indicatoarelor rutiere de avertizare: semnificatia lor, locurile unde sunt amplasate, precum si obligatiile care ne revin in calitate de conducator de vehicul la intalnirea acestora.

Din explicatia d-lui profesor, putem nota ca majoritatea indicatoarelor sau semnelor de circulatie de avertizare, se disting prin forma triunghiulara.

In acest episod al seriei video Indicatoare rutiere explicate, vom parcurge urmatoarele indicatoare de avertizare: Curba la stanga, respectiv Curba la dreapta, Curba dubla sau o succesiune de mai mult de doua curbe, prima la stanga si Curba dubla sau o succesiune de mai mult de doua curbe, prima la dreapta, Curba deosebit de periculoasa, respectiv Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase, Coborare periculoasa si Urcare cu inclinare mare, Drum ingustat, Acostament periculos, Drum aglomerat, Tunel, Pod mobil, Iesire spre un chei sau mal abrupt, Drum cu denivelari, Denivelare pentru limitarea vitezei, Drum alunecos, Improscare cu pietris, Caderi de pietre, Presemnalizare trecere pietoni, Copii, Biciclisti, Animale, Lucrari, Semafoare, Aeroport, Vant lateral, Circulatie in ambele sensuri, Alte pericole, Accident, Intersectie de drumuri, Intersectie pe un drum fara prioritate, Presemnalizare intersectie cu sens giratoriu, Trecere la nivel cu o cale ferata cu bariere sau semibariere, Trecere la nivel cu o cale ferata fara bariere, Trecere la nivel cu o cale ferata simpla - fara bariere sau Trecere la nivel cu o cale ferata dubla - fara bariere, trecere la nivel cu linii de tramvai, Masini si utilaje agricole, Presemnalizarea unei amenajari rutiere care ofera si posibilitatea intoarcerii vehiculelor, Balize directionale, Panouri suplimentare pentru trecerea la nivel cu calea ferata, Panouri suplimentare la nodurile rutiere de pe autostrazi.


Comentarii

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...