Indicatoare de interzicere explicate

27348 vizionari | lecţia următoare | Inregistrare

Acest episod face parte din Legislatia rutiera si contine o prezentare in detaliu a indicatoarelor rutiere de interzicere sau restrictie, semnificatia lor, locurile unde sunt amplasate, precum si obligatiile care ne revin in calitate de conducator de vehicul la intalnirea acestora.

Din explicatia d-lui profesor, putem nota ca majoritatea indicatoarelor de interzicere sau restrictie, se disting prin forma lor rotunda.

Semne de circulatie - Indicatoare de interzicere sau restrictie - In acest episod al seriei video Indicatoare rutiere explicate, vom parcurge urmatoarele indicatoare de interzicere sau restrictie: accesul interzis; circulatiea interzisa in ambele sensuri; accesul interzis motocicletelor; accesul interzis bicicletelor; accesul interzis mopedelor; accesul interzis vehiculelor cu remorca, cu exceptia celor cu semiremorca sau remorca cu o osie; accesul interzis autobuzelor; accesul interzis pietonilor; accesul interzis vehiculelor cu tractiune animala; accesul interzis vehiculelor impinse sau trase cu mana; accesul interzis tractoarelor si masinilor autopropulsante pentru lucrari; accesul interzis autovehiculelor; accesul interzis autovehiculelor si vehiculelor cu tractiune animala; accesul interzis vehiculelor cu latimea mai mare de ... m; accesul interzis vehiculelor cu inaltimea mai mare de ... m; accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia simpla mai mare de ... t; accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia simpla mai mare de ... t; accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia dubla mai mare de ... t; accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia tripla mai mare de ... t; accesul interzis autovehiculelor sau asamblurilor de vehicule cu lungimea mai mare de ... m; interzis autovehiculelor de a circula fara a mentine intre ele un interval de cel putin ... m; interzis a vira la stanga; interzis a vira la dreapta; intoarcerea interzisa, depasirea autovehiculelor cu exceptia motocicletelor fara ataj, interzisa; depasirea interzisa autovehiculelor destinate transporturilor de marfuri; limitare de viteza; limitarea de viteza diferentiata pe categorii de autovehicule; claxonarea interzisa; vama; taxa de trecere; control politie; oprirea interzisa (inceputul zonei in care oprirea este interzisa, confirmarea si sfarsitul zonei in care oprirea a fost interzisa); stationarea interzisa; stationarea alternanta; zona de stationare cu durata limitata; zona cu viteza limitata; accesul interzis vehiculelor care transporta substante explozive sau usor inflamabile; accesul interzis vehiculelor care transporta marfuri periculoase; accesul interzis vehiculelor care transporta substante de natura sa polueze apele; Precum si alte semne de circulatie care anuleaza restrictiile impuse de indicatoarele rutiere enumerate mai sus. Ex: sfarsitul tuturor restrictiilor, sfarsitul limitarii de viteza, sfarsitul interzicerii de a depasii, sfarsitul zonei cu viteza limitata; sfarsitul zonei de sationare cu durata limitata; etc...


Comentarii

Acces membri CursuriAuto.ro

 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Înregistrare CursuriAuto.ro

 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Părerea ta

Foloseşti sau ai testat acest produs? Spune-ţi părerea şi ajută-i pe ceilalţi să aleagă mai informaţi.


 
 
 
 

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ghid pentru o părere utilă

Titlu:

Exemplu: Cel mai bun raport calitate/preţ


Cum să scrii un review bun?

- Familiarizează-te cu produsul înainte de scrierea părerii
- Vorbeşte despre functionalităţile produsului şi despre caracteristicile acestuia. Ce ai fi vrut să ştii despre produs înainte să îl cumperi?
- Îndreaptă-ţi atenţia asupra produsului. A împlinit aşteptările? Ce îţi place şi ce nu la acest produs? De ce? Ai recomanda acest produs?
- Scrie ca şi cum ai povesti unui prieten experienţa ta cu acest produs
- Încearcă să nu incluzi informaţii ce se pot schimba (preţul produsului sau oferte promoţionale)


Denumire produs Preţ Cantitate

Coşul este gol. Magazin

Te rog aşteaptă ...